Webdesign

Niemand ontkomt nog aan moderne media, uw website is uw visitekaartje!

Natuurlijk vinden uw vaste klanten u zonder website ook wel, maar hoe vinden mogelijke nieuwe klanten u, op het moment dat u geen website heeft? Bij Studio5600 bieden wij u professioneel webdesign in de vorm van een overzichtelijk Content Management Systeem (CMS).

Wat is CMS?

Een Content Management Systeem is een softwaretoepassing in de vorm van een website, die het mogelijk maakt dat mensen als u, eenvoudig, zonder veel technische kennis, documenten en gegevens op internet kunnen publiceren (content management). U kunt uw eigen website beheren! Een functionaliteit van een CMS is dat gegevens zonder lay-out (als platte tekst) kunnen worden ingevoerd, terwijl de gegevens worden gepresenteerd aan bezoekers met een lay-out door toepassing van sjablonen.

Waarom CMS?

Een CMS is vooral van belang voor websites waarvan de inhoud regelmatig aanpassing behoeft. Neem bijvoorbeeld midden -/ klein bedrijf, waarbij de inhoud van de website regelmatig wisselt, vanwege het wisselende assortiment dat deze aanbiedt. Vervolgens wordt toch een vaste lay-out gepresenteerd aan uw bezoekers. Duidelijk en overzichtelijk dus! Daarnaast gebruiken ook de meeste grote bedrijven voor hun website tegenwoordig een CMS vanwege het gebruikersgemak.